Doodle: planifica un sopar/reunió/event en un minut

Doodle és una la eina ideal per solucionar situacions com:

  1. Aquells sopars que ara un no li va bé perquè el nen té partit a no sé on, ara l’altra no pot perquè està fora per feina…i no es troba la data.
  2. Heu de muntar una reunió per temes de feina i no teniu l’outlook a mà.
  3. Mil altres situacions semblants.

Doodle permet muntar una enquesta i enviar-la als vostres amics perquè votin el dia que els hi va millor (p.ex el cas 1) en un tres i no res. I també opcions més avançades com són la de poder connectar el vostre Google Calendar (pels que no sabeu que és, us ho explicaré en un pròxim post) o el calendari del Microsoft Outlook i  així fixar possibles dies per fer una reunió perquè els altres acceptin o no.  Alhora permet compartir agendes amb la persona amb qui vols quedar/reunir-te (cas 2). A més a diferència del Microsoft Outlook que ho has de fer des de l’ordinador on el tens instal·lat, el doodle hi accedeixes des d’internet, és a dir pots organitzar/canviar/acceptar/votar el dia d’una reunió des d’on sigui i des de múltiples plataformes (PC, iPhone, iPad,etc).

No cal dir massa, el resum de les característiques és el següent:

  • És gratis
  • És molt senzilla d’utilitzar
  • Tardes menys d’un minut en muntar l’enquesta
  • No cal crear cap compte d’usuari*, ni per crear l’enquesta ni per contestar-la

* només si vols coordinar el teu Google Calendar o Outlook amb doodle

A continuació us posaré un vídeo exemple de com fer una enquesta mitjançant doodle. Cal afegir que si no voleu definir cap hora o franja horària, simplement deixen en blanc els espais on es posa la hora. El vídeo comença des de www.doodle.com.

Si el que voleu fer és una enquesta que no sigui sobre dies, sinó sobre opcions al mateix doodle.com veureu que hi teniu una pestanya que diu “Crear una Tria”, “Especifique su preferencia” o “Make a choice”. Us sortirà en un d’aquests tres idiomes, seleccioneu i feu el mateix procés del vídeo.

Un cop fet, arribeu al Pas de 4 de 4 (tal com diu a la web) i allà escollireu com enviar l’enquesta als vostres amics. En el vídeo tot i que no arribo a fer-ho se us ensenya cada opció clicant sobre ella; mitjançant un correu per defecte enviat amb el Microsoft Outlook, enviant-ho als amics de facebook o als de Twitter. També pots simplement copiar la direcció web de la pàgina on surt l’enquesta i ho envies a a qui vulguis.

Aquest segon vídeo us ensenya com es connecta el doodle amb el Microsoft Outlook o amb el Google Calendar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s